wrapper

Veprimtari Gjuhet

AIITC çel siparin e "Shkollës Verore 2014" për fëmijët e moshës 7-14 vjeç

Me mbarimin e shkollës dhe me fillimin e pushimeve verore, prindërit dhe fëmijët e tyre së bashku nisën të mendojnë…

Stafi pedagogjik i qendrës së gjuhëve të huaja aiitc merr pjesë në seminar trajnues

Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC që prej themelimit të saj ka ofruar për studentët trajnime për të gjithë provimet…

Qendra e gjuhëve të huaja AIITC çertifikon kursantët e gjuhës arabe

Qendra e Gjuhëve AIITC pranë Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam që prej vitit 2012 ushtron aktivitetin e…

Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC vazhdon me sukses kurset e gjuhëve të huaja

E themeluar në dhjetor të vitit 2012, Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC vazhdon të zhvillojë me sukses kurset e…

Kamp veror për fëmijë

Qendra e gjuhëve të huaja AIITC në qershor të vitit 2012 zhvilloi kampin veror për fëmijët e moshave 7-11 vjec.Programi…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2