wrapper

Aktivitete Shkencore Kulturore

AIITC akordon certifikatën e anëtarit të nderit

Tiranë, 26.03.2018 Në veprimtarinë e tij shumëvjeçare, Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam ka zhvilluar marrëdhënie të suksesshme…

AIITC organizon mbrëmje kulturore në Qendrën dhe Xhaminë e Dy Vajzave

Shkodër, më 19.01.2017 Në kuadër të promovimit të vlerave qytetëruese të besimit islam, AIITC në bashkëpunim me Myftininë e rrethit…

AIITC zhvillon mbledhjen e radhës së bordit drejtues

Tiranë, 26.09.2017 Në mjediset e Institutit Shqiptar të Mendimit dhe Qytetërimit Islam u mblodh Bordi Drejtues, i përbërë nga emra…

Së shpejti në shtyp numri i 18-të i revistës “Univers”

Tiranë, 13.11.2017 Pas një punë përgatitore disa mujore, redaksia e revistës shkencore kulturore “Univers” u mblodh në ambientet e Institutit…

Departamenti i studentëve në AIITC çel siparin e aktiviteteve për vitin akademik 2017-2018

  Me rastin e fillimit të vitit të ri akademik, Departamenti i studentëve pranë Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të…

Mbyll punimet konferenca 2-ditore për kurrikulat e edukimit islam në medresetë shqiptare

Ohër, 07.10.2017 Pas dy ditësh intensive me kumtesa, prezantime e diskutime, mbylli punimet e saj në Ohër të Maqedonisë Konferenca…

Çel siparin konferenca ndërkombëtare rreth medreseve shqiptare

Ohër, 06.10.2017 Në praninë e funksionarëve të jetës fetare islame dhe instituticioneve edukative islame nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Mali I…

Çelet ekspozita grafike për sahatkullat mesjetare të qyteteve shqiptare

Berat, 29 shtator 2017 Në Ditën Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore, Instituti Shqiptar i Mendimit dhe Qytetërimit Islam mbështeti nismën e…

AIITC forcon bashkëpunimin ndërinstitucional me agjencinë TİKA

Tiranë, 05.04.2017 Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TİKA) renditet si një nga donatorët kryesorë në Shqipëri gjatë dy dekadave…

Revista “Univers” prezantohet në Shkup

Shkup, 04.04.2017 Shtrirja e bashkëpunimit me studiues, akademikë dhe njerëz të dijes e të kulturës anekënd trevave shqiptare e më…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2